Bemutatkozás

MMG csoport 1965 óta foglalkozik mechanikus és elektromechanikus termékek gyártásával Szekszárdon. A gyár a város északi részén található, nem messze az új Duna-hídtól. 1973-ban egy kooperációs együttműködéssel kezdődött el a folyadéktöltésű hőmérséklet-szabályozók, korlátozók gyártása, amely meghatározta gyárunk fő profilját.
A termékek a változó piaci- és vevői igények hatására, valamint a folyamatos fejlesztések következtében széleskörű igényeket kielégítő gyártmánycsaládokká fejlődtek.
Ezek a termékek villamos- és gázbojlerekbe, háztartási tűzhelyekbe és olajsütőkbe, automata mosógépekbe és mosogatógépekbe, kazánokba, szaunákba és egyéb melegítő berendezésekbe kerülnek beépítésre.

A hőmérséklet-szabályozók és korlátozók a hazai MEEI vizsgálaton kívül ENEC tanúsítvánnyal is rendelkeznek. 2001. évben a társaság megkezdte az autóipari alkatrészek bérmunkában történő gyártását és folyamatosan arra törekszik, hogy e tevékenységét növelje.
Autóipari termékeink: teljesítményrelé, vákuumszivattyú alkatrészek, gyújtásmegszakítók, gépkocsi ablaktörlő tengelyek.
Gyárunk a tevékenységeihez szükséges alkatrészgyártó, felületkikészítő és szerelési technológiákkal rendelkezik, amelyet szerszámgyártó és hőkezelő tevékenység is támogat.
1995-ben bevezettük az ISO minőségirányítási rendszerünket, amit azóta is folyamatosan fejlesztünk.
Az autóipari követelményeknek történő megfelelés érdekében 2001-től ISO TS 16949-es tanúsítvánnyal is rendelkezünk.